Op zoek naar een hovenier in Weert?

Jij hebt een tuin in de buurt van Weert en deze tuin is toe aan vernieuwing, renovatie of onderhoud? Dan zit je hier goed. Ontdek wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan.

Tuinen worden vaak gezien als verzameling planten en materialen rond het huis, maar waarom niet als buitenruimte? Om een optimaal tuingevoel te krijgen, dien je anders naar je tuin te kijken. Ben jij echt tevreden met jouw tuin, dan doet dat iets met je.

Samen met je gezin of met vrienden genieten en ontspannen in je tuin? Wij zorgen dat dit gerealiseerd wordt en dat jouw tuin aan al je wensen voldoet.

Zo kun jij volop genieten van je tuin!

Op zoek naar een hovenier in Weert?

Jij hebt een tuin in de buurt van Weert en deze tuin is toe aan vernieuwing, renovatie of onderhoud? Dan zit je hier goed. Ontdek wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan.

Tuinen worden vaak gezien als verzameling planten en materialen rond het huis, maar waarom niet als buitenruimte? Om een optimaal tuingevoel te krijgen, dien je anders naar je tuin te kijken. Ben jij echt tevreden met jouw tuin, dan doet dat iets met je.

Samen met je gezin of met vrienden genieten en ontspannen in je tuin? Wij zorgen dat dit gerealiseerd wordt en dat jouw tuin aan al je wensen voldoet.

Zo kun jij volop genieten van je tuin!

Een tuinontwerp laten maken

Een tuinontwerp komt iet zomaar tot stand, het is geen schets die in enkele minuten gemaakt wordt. Om een goed tuinontwerp te creëren is een bezoek aan jouw tuin nodig. Tijdens dit bezoek kijken we naar de ligging van je tuin, de omgeving rond de woning en de tuin en nemen we al jouw wensen en ideeën op.

Samen kijken we naar mogelijkheden waarbij we rekening houden met bijvoorbeeld de samenstelling van het gezin en welke soort inrichting er in de woning staat. Deze trekken we door in de tuin, zo past alles bij elkaar en valt er niets buiten de spreekwoordelijke boot.

Planten mogen op lange termijn niet gaan overwoekeren, dit maakt het van groot belang de juiste plantsoorten te gebruiken in de tuin. Daarnaast wil jij weten waar je aan toe bent, hoeveel tijd wil je zelf je tuin besteden? We houden hier rekening mee door het kiezen van de juiste materialen die je een hoop onderhoudstijd besparen.

Wat wij belangrijk vinden is dat een tuin duurzaam moet zijn. Daarom streven we in het ontwerp naar een houdbaarheid van ten minste 10 jaar voor jouw tuin.

Na het opnemen van alle bovenstaande facetten bespreken we ze met je. We bekijken of de schets naar wens is of dat deze hier en daar nog wat bijgeschaafd moet worden. Eventuele wijzigingen kun je op dit punt aan ons kwijt. Nadat deze schets goedgekeurd is maken we een definitief tuinontwerp geheel in 3D en zorgen we voor gedetailleerd beplantingsplan.

Tuinaanleg voor je tuin in Weert

Het ontwerp is klaar en goedgekeurd, nu is het tijd om de tuin te gaan aanleggen. Geheel volgens planning verzorgen we een net en vakkundig plan. Onze specialisatie is het inrichten van complete tuinen en voeren daarbij alle werkzaamheden in eigen beheer uit. In enkele gevallen is de vakkennis van derden nodig is, bijvoorbeeld bij complexe technische zaken. Dit regelen wij voor je en zorgen er daarmee voor dat jij een aanspreekpunt blijft houden.

Voor we daadwerkelijk van start gaan met het aanleggen van je tuin ontvang je van ons een gespecificeerde offerte. Hierdoor weet jij exact waar je aan toe bent en wat je op welk moment kunt verwachten.

Is deze offerte akkoord dan pas zijn we klaar om met de aanleg te starten. We bestellen de benodigde materialen, maken we de planning rond en gaan aan de slag.

Een nieuwe tuin of je huidige tuin laten renoveren?

Het renoveren van een reeds bestaande tuin werkt net iets anders dan het aanleggen van een compleet nieuwe tuin. We zullen ook voor een renovatie een ontwerp laten maken en een strakke planning, het verschil zit hem hier echter in het bekijken of er elementen hergebruikt kunnen worden.

Het plan en het ontwerp van een renovatie is geheel naar eigen wens in te delen. Jij bepaalt het budget, wat je juist wel of niet wilt, en wij bieden je hierin ondersteunend advies. Is het ontwerp eenmaal goedgekeurd, dan ontvang je net als bij de aanleg van een nieuwe tuin een definitief 3D ontwerp en reen gedetailleerd beplantingsplan.

Tuinonderhoud uitbesteden

Hoeveel onderhoud een tuin nodig heeft is afhankelijk van de grootte van de tuin en de geplaatste elementen in een tuin. Elke tuin is anders, en elke tuin heeft dan ook ander onderhoud nodig. Onze hoveniers nemen dit onderhoud van je tuin graag over. Je kunt terecht voor periodiek onderhoud maar ook voor eenmalig onderhoud.

Wanneer jezelf een langere periode niet aan je tuin hebt kunnen werken, of je net pas verhuisd bent naar een huis waarbij de tuin achterstallig onderhoud heeft, kan het inplannen van een eenmalige onderhoudsbeurt makkelijk zijn. Wij zorgen ervoor dat je tuin een eerste grondig onderhoudsbeurt ontvangt en jij hoeft het daarna enkel bij te houden.

Het periodieke onderhoud kan geheel naar eigen wens ingevuld worden. Zo kun je terecht voor onderhoud eenmaal per kwartaal, maar ook voor wekelijks of tweewekelijks onderhoud. Welke onderhoudswerkzaamheden er in het periodiek onderhoudsplan vallen, stemmen we vooraf met je af.

In het periodiek onderhoudsplan kun je ervoor kiezen om alle kleine taken door onze specialisten te laten oppakken. Taken zoals het onkruid wieden, het gras maaien of de beplanting bij te houden. Je kunt er ook voor kiezen ons de grote taken te laten oppakken zoals het snoeiwerk van je heggen of bomen.

Periodiek onderhoud aan jouw tuin is maatwerk, daarom zullen we bij elke tuin een prijs op maat maken. Zo betaal je nooit te veel.

Bedrijfstuin Weert en omgeving

Een bedrijfstuin is een visitekaartje van het bedrijf, deze hoort er dan ook altijd netjes en verzorgd bij te liggen. Is de bedrijfstuin rommelig, dan zullen jouw potentiële klanten dat opmerken en het onbewust koppelen aan de te leveren diensten. Het bijhouden van een bedrijfstuin wordt vaak over het hoofd gezien, maar een slecht onderhouden tuin kan je omzet kosten.

Onze specialisten nemen je graag het werk uit handen, niet alleen voor het onderhoud maar ook als je een nieuwe tuin wilt aanleggen of een reeds bestaande tuin wilt laten renoveren. Hierbij kijken we naar alle praktische punten zoals eventuele parkeerplekken, fietsenstallingen, afwatering en de algemene netheid van de tuin.

In een bezoek aan jouw bedrijf vertellen we je er graag meer over. Wij komen graag bij je op bezoek om een plan te maken dat geheel aansluit op jouw wensen, jouw visie en jouw budget.

Meer informatie

Heb je een (bedrijfs)tuin en wil je jouw tuin renoveren, ben je op zoek naar een nieuw ontwerp, iemand voor het aanleggen van je tuin of juist naar iemand die je tuin kan onderhouden? Neem contact met ons op en we denken met je mee.

Tuin inspiratie

Inhoud van dit bericht

    Op zoek naar het optimale tuingevoel?
    Wij denken met je mee