Op zoek naar een hovenier in Maasbracht?

Jij zit hier goed als jouw tuin toe is aan vernieuwing, renovatie of onderhoud. Hoe wij te werk gaan dat lees je verder hieronder. Ontdek snel wat wij voor je kunnen betekenen.

Tuinen worden zelden gezien als een buitenruimte, maar eerder als een verzameling planten en materialen rond het huis. Wil jij echt genieten van je tuin, dan dien je toch écht anders naar je tuin te kijken want wanneer jij echt tevreden bent met je tuin, dan doet dat iets met je.

Wij zorgen dat jij samen met je gezin of met vrienden lekker kunt ontspannen in de tuin. Wanneer jij al jouw wensen in je tuin terug ziet, dan kun je namelijk niets anders dan genieten.

Op zoek naar een hovenier in Maasbracht?

Jij zit hier goed als jouw tuin toe is aan vernieuwing, renovatie of onderhoud. Hoe wij te werk gaan dat lees je verder hieronder. Ontdek snel wat wij voor je kunnen betekenen.

Tuinen worden zelden gezien als een buitenruimte, maar eerder als een verzameling planten en materialen rond het huis. Wil jij echt genieten van je tuin, dan dien je toch écht anders naar je tuin te kijken want wanneer jij echt tevreden bent met je tuin, dan doet dat iets met je.

Wij zorgen dat jij samen met je gezin of met vrienden lekker kunt ontspannen in de tuin. Wanneer jij al jouw wensen in je tuin terug ziet, dan kun je namelijk niets anders dan genieten.

Een tuinontwerp laten maken

Een tuinontwerp is geen schets die je in slechts enkele minuten kunt maken. Om tot echt een goed ontwerp te komen is er een bezoek aan jouw tuin nodig. Dit omdat we daarmee de ligging en de omgeving van je tuin en woning en in kaart brengen.

Tegelijkertijd nemen we al jouw wensen en ideeën op en kijken we samen naar de mogelijkheden van je tuin. Hierbij houden we rekening met bijvoorbeeld de samenstelling van het gezin en welke soort inrichting er in de woning staat. Door deze door te trekken in de tuin past alles bij elkaar en krijg je geen tuin die eigenlijk niet helemaal bij jou of je huis past.

Wij snappen dat jij vooraf wilt weten waar je aan toe bent. Hoevel tijd jij zelf aan de tuin besteden wilt besteden is sterk afhankelijk van de keuzes die gemaakt worden. Door de juiste plantensoorten te gebruiken weten we vooraf al een inschatting te maken of deze weinig of veel onderhoud nodig zullen hebben. Door hier rekening mee te houden en door te kiezen voor de juiste materialen in je tuin besparen we je een hoop onnodige onderhoudsuren.

Duurzaamheid vinden wij belangrijk bij het aanleggen van nieuwe tuinen. Daarom streven we al tijdens het maken van een ontwerp naar een houdbaarheid van ten minste 10 jaar voor jouw tuin.

Zijn alle bovenstaande punten in kaart gebracht, dan zullen we deze met je bespreken. Samen kijken we of de schets aan je wensen voldoet, of dat deze hier en daar nog wat bijgeschaafd mag worden. Wanneer er nog wijzigingen nodig zijn kun je ze op dit moment aan ons laten weten want nadat deze schets is goedgekeurd wordt er een definitief ontwerp gemaakt.

Het uiteindelijke en definitieve ontwerp wordt geheel in 3D opgebouwd en het beplantingsplan is hier al bij inbegrepen.

Tuinaanleg voor je tuin in Maasbracht

Nadat het ontwerp klaar en goedgekeurd is, is het tijd om daadwerkelijk in de tuin aan de slag te gaan. Onze specialisatie begint bij het inrichten van de complete tuin en voeren daarbij all werkzaamheden in eigen beheer uit. Deze werkzaamheden verzorgen we volgens een professioneel plan.

Bij complexe technische zaken kan het lonen om de specialismes van derden in te schakelen, ook deze taken nemen wij op ons zodat jij hetzelfde aanspreekpunt blijft houden.

Om jou tot in de puntjes op de hoogte te houden zullen we een gespecificeerde offerte aan je voorleggen. Zo ben jij exact op de hoogte wat er staat te gebeuren en garandeer je jezelf ervan dat dit  complete plan geen verrassingen voor je in petto heeft.

Geef jij het akkoord, pas dan beginnen we met de aanleg. Wij bestellen op dit moment de benodigde materialen, finaliseren de planning, schakelen waar nodig de externe partijen in en gaan aan de slag.

Een nieuwe tuin of je huidige tuin laten renoveren?

Een tuinrenovatie is anders dan een tuin aanleggen. Ondanks dat ook bij een renovatie de eerste stap het maken van een ontwerp is, zit het verschil hem in het plannen van de her te gebruiken elementen.

Een renovatieplan en het ontwerp is tot in de details naar jouw eigen wens in te delen. Door aan te geven wat je juist wel of niet wilt help je ons met het maken van een ontwerp dat aan je verwachtingen voldoet. Jij geeft het budget aan, je verteld ons welke elementen je graag terug ziet uit je huidige tuin maar ook welke absoluut niet hergebruik mogen worden.

Uiteraard bieden wij je ondersteunend advies met het ontwerp van de renovatie, mocht je het zelfs helemaal uit handen willen geven laat ons je dan verrassen met een ontwerp naar ons eigen inzicht. Uiteindelijk gaat het ons erom dat jij tevreden bent met het ontwerp.

En is dit het geval dan ontvang je, na goedkeuring, net als bij de aanleg van een tuin een definitief ontwerp met het beplantingsplan in 3D.

 

Tuinonderhoud uitbesteden

De grootte en het aantal geplaatste elementen in de tuin bepalen hoeveel onderhoud de tuin uiteindelijk nodig zal hebben. Wij weten als geen ander dat het tuinonderhuid een beste klus is maar ook dat niet iedereen hier zin in, of de tijd voor heeft.

Kom jij tijd tekort of heb je geen groene vingers? Laat onze hoveniers je helpen met het tuinonderhoud en besteed dit uit. Deze dienst is geheel naar eigen wens in te vullen, zo kun je bij ons terecht voor periodiek onderhoud maar kun je onze hoveniers ook inhuren voor een eenmalige klus.

Heb jezelf door omstandigheden enige tijd niet zelf aan je tuin kunnen werken, of ben je net verhuisd naar een huis waarbij de tuin achterstallig onderhoud heeft?  Het inplannen van een eenmalige onderhoudsbeurt biedt hierin uitkomst. Wij pakken de eerste grote taken aan en zorgen ervoor dat de tuin in een optimale conditie verkeerd voor jou zodat jij hem alleen nog maar hoeft bij te houden.

Periodiek onderhoud is nogal een breed begrip daarom lichten we hem graag even toe.  Onze hoveniers komen je graag op regelmatige basis ondersteunen, het maakt voor hen niet uit of dat maandelijks, kwartaallijks, jaarlijks of zelfs wekelijks is.

In het periodieke onderhoudsplan stemmen we vooraf met je af welke werkzaamheden er plaats gaan vinden. Jij geeft hierbij jouw wensen aan, wil je de grote taken zoals het snoeiwerk uitbesteden of juist alle kleine taken? Weet je niet zeker wat er moet gebeuren in de tuin, dan kunnen wij het maken van dit plan ook uit handen nemen bij je, jij ontvangt dan een onderhoudsplan van ons en weet precies waar je aan toe bent.

Omdat periodiek onderhoud aan een tuin altijd maatwerk is, zullen we bij elke tuin een prijs op maat moeten maken. Daardoor betaal je nooit te veel.

Bedrijfstuin Maasbracht en omgeving

Onderhoud aan de bedrijfstuin is een vaak over het hoofd geziene taak, ondanks dat dit ontzetten belangrijk is. Je tuin is het verlengde van je bedrijf, een visitekaartje als het ware. Wanneer jouw bedrijfstuin er onverzorgd bijligt, dan zullen je potentiële klanten dit onderbewust koppelen aan de te leveren diensten.

Een slecht onderhouden tuin kan je dus omzet kosten!

Wij snappen dat je in de dagelijkse werkzaamheden geen tijd over hebt om ook nog eens de tuin te onderhouden. Onze specialisten ondersteunen je graag hierbij.

Of je nu een nieuwe bedrijfstuin wilt aanleggen, de oude renoveren of juist alles wilt laten bijhouden...

Wij kijken graag met je mee naar alle praktische punten zoals de fietsenstallingen, perkeerplaatsen, afwatering installaties en de algemene netheid van je bedrijfstuin.

Laat ons een plan maken om je tuin aan te laten sluiten bij het imago van jouw bedrijf!

Meer informatie

Heb je een (bedrijfs)tuin en wil je jouw tuin renoveren, ben je op zoek naar een nieuw ontwerp, iemand voor het aanleggen van je tuin of juist naar iemand die je tuin kan onderhouden? Neem contact met ons op en we denken met je mee.

Tuin inspiratie

Inhoud van dit bericht

    Op zoek naar het optimale tuingevoel?
    Wij denken met je mee